PUNKMARKKINOINNIN 10 KÄSKYÄ

NÄY – JA OLET OLEMASSA

USKALLA – VISSYHOUSUT KUOLEVAT POIS

EROTU – TAI SULAUDUT

OLE KIINNOSTAVA – TAI SULAUDUT

HERÄTÄ TUNTEITA – JA SINUT MUISTETAAN

TEE SE – ÄLÄ PELKÄSTÄÄN PUHU SIITÄ

ÄLÄ MIELLYTÄ – KUN PUSSAAT YHTÄÄLLE, PYLLISTÄT TOISAALLE

OLE AVOIN – HEVONPASKALLA EI PITKÄLLE PÖTKITÄ

ÄLÄ TYYDY – KESKINKERTAINEN ON KALLEINTA SONTAA

ANNA SYY – JA SINUA RAKASTETAAN

 

 

Kilpailutimme muutamaa toimistoa samaan aikaan Punkhelsingin kanssa. Punkin valitsimme, koska jo ensimmäisessä palaverissa oli tekemisen meininki ja hyvä fiilis. Ensituntuma oli, että tekijät ovat osaavia, mukavia tyyppejä, idearikkaita ja ottavat asiakkaansa huomioon. Ensituntuma osoittautuikin todeksi, kun yhteistyö alkoi.

Punkhelsingin kanssa on erittäin helppoa ja kivaa työskennellä. Yhteistyö ja yhteydenpito toimii erinomaisesti. Aikataulut pitää aina myös kaikissa kiireellisissä toimeksiannoissa. Työt tehdään aina, mutta ei liian vakavalla otteella vaan juuri sopivan rennolla meiningillä. Toimeksiannon tarkoitus löytyy aina vaikka toimeksiantaja ei aina osaa muotoilla asiaansa selkeästi. Punkilla on alusta asti ollut hyvä ymmärrys siitä miten haluamme tuotetta ja brändiä markkinoida.

Punkin työnjälki on erinomaista ja olemme olleet kaikin puolin erittäin tyytyväisiä lopputuloksiin. He osaavat yhdistää tiukan ohjeistuksen, lisätä siihen oman ideansa ja tuottaa erittäin toimivan lopputuloksen.

Riippumatta siitä hakeeko uusia ja uraauurtavia ideoita tuottavaa vai brändiohjeistuksien mukaan toimivaa mainostoimistoa on Punk oikea valinta.

Anu Lång, Helsingin kaupunginkirjasto

Valitsimme Punkhelsingin koska halusimme käyttää kampanjassa hieman tavallisuudesta poikkeavaa markkinointiviestintää – jotain joka herättäisi tunteita, eikä olisi hajutonta ja mautonta diipadaapaa. Tarvitsimme ulkopuolisen arvioimaan ja kertomaan mihin asioihin kampanjassa kannattaa keskittyä! Punkhelsinki teki juuri sen!

Punkhelsingin väen kanssa työskentely oli kampanjan kohokohtia! Oikeasti opimme suunnitelmallisuudesta ja kampanjan rakentamisvaiheen ideoinnista erittäin paljon. Täytyy tunnustaa, että emme olleet osanneet ajatellakaan monia asioita, joihin punkin väki heti tarttui. He osasivat esittää oikeat kysymykset oikeaan aikaan ja näin kannustivat meitä  eteenpäin hankalissa kohdissa.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Punkhelsingin työnjälkeen! Kaikki materiaali on tullut ajallaan ja kaikkiin meidän esittämiin ideoihin on tullut vielä parempia vastaehdotuksia.

Käytä Punkhelsinkiä jos haluat tehdä asioita uudella tavalla, mutta et tiedä mistä aloittaa. Lupaan, ettet tule katumaan!