Ristipistotausta_timantti_varjolla.jpg
Seinätaulut2.jpg
Ristipistotausta_timantti_varjolla.jpg

"Punkhelsingin väen kanssa työskentely oli kampanjan kohokohtia!"


 

 

 

 

SCROLL DOWN

"Punkhelsingin väen kanssa työskentely oli kampanjan kohokohtia!"


 

 

 

 

 

MEILLE TÄRKEINTÄ ON ONNELLINEN LOPPU, SELLAINEN ETTÄ ASIAKKAAMME OVAT TYYTYVÄISIÄ JA ME OLEMME YLPEITÄ.

SIKSI PARAS PALKINTO MEILLE ON HYVÄ PALAUTE.

 
Seinätaulut2.jpg

"Kiinnitimme huomiota intohimoon, ideoiden vallattomuuteen ja rajoja rikkovaan asenteeseen."


"Kiinnitimme huomiota intohimoon, ideoiden vallattomuuteen ja rajoja rikkovaan asenteeseen."


 
 

"PUNKHELSINGILLÄ ON KYKY TUNNISTAA ASIAKKAAN TOIVEET JA LUODA NIISTÄ LAADUKAS LOPPUTULOS."

 

Jaana Syrjälä, Väestöliitto

Yhteistyö Punkin kanssa on ollut mutkatonta ja helppoa. Ideat luovia ja toteutus mukavaa.

 

Juulia Ukkonen, Väestöliitto

Valitsimme Punkhelsingin kumppaniksemme heidän raikkaan ja kuuntelevan otteensa takia. Punkhelsingillä on kyky tunnistaa asiakkaan toiveet ja luoda niistä laadukas lopputulos.


 

"PÖYDÄN ÄÄREEN ASETTUVAT KUNNIANHIMOISET, TYÖNSÄ LAADUSTA TARKAT JA EHDOTTOMAN AMMATTITAITOISET MIEHET."

 

Susanna Leimio-Reijonen, Terveys ry

Punkhelsinki valittiin Terveys ry:n Innostu! Innosta! -hankkeeseen kilpailutuksen kautta. Erityisesti kiinnitimme huomiota punkasenteeseen, tietynlaiseen intohimoon työn tekoa kohtaan ja toisaalta ideoiden vallattomuuteen ja rajoja rikkovaan asenteeseen.
 
Punkhelsinki teki työtään antaumuksella ja siihen paneutuen. Yhteistyö oli antoisaa ja opettavaista. Yhteydenpito oli helppoa ja sujuvaa, vaikka kiire välillä meinasikin ottaa selkävoiton meistä kaikista.
 
Punkhelsinki teki ehdottoman laadukasta käsityötä. Vaikea teema taipui kansankielelle ja viestitti monet lauseet yksinkertaisina ja ymmärrettävinä kuvina. Kuvat ja tekstit puhuivat suoraan, kainostelematta ja häpeilemättä ottaen esille vaiettuja totuuksia.

Olen ylpeä yhteistyöstämme ja suosittelen suurella sydämellä kumppanuutta Punkhelsingin kanssa. Kumppanuuden myötä pöydän ääreen asettuvat kunnianhimoiset, työnsä laadusta tarkat ja ehdottoman ammattitaitoiset miehet.


 

"PUNKIN VALITSIMME, KOSKA JO ENSIMMÄISESSÄ PALAVERISSA OLI TEKEMISEN MEININKI JA HYVÄ FIILIS."

"TEKIJÄT OVAT OSAAVIA, MUKAVIA TYYPPEJÄ, IDEARIKKAITA JA OTTAVAT ASIAKKAANSA HUOMIOON."

 

Miia Mäkinen, Pelican Self Storage

Kilpailutimme muutamaa toimistoa samaan aikaan Punkhelsingin kanssa. Punkin valitsimme, koska jo ensimmäisessä palaverissa oli tekemisen meininki ja hyvä fiilis. Ensituntuma oli, että tekijät ovat osaavia, mukavia tyyppejä, idearikkaita ja ottavat asiakkaansa huomioon. Ensituntuma osoittautuikin todeksi, kun yhteistyö alkoi.

Punkhelsingin kanssa on erittäin helppoa ja kivaa työskennellä. Yhteistyö ja yhteydenpito toimii erinomaisesti. Aikataulut pitää aina myös kaikissa kiireellisissä toimeksiannoissa. Työt tehdään aina, mutta ei liian vakavalla otteella vaan juuri sopivan rennolla meiningillä. Toimeksiannon tarkoitus löytyy aina vaikka toimeksiantaja ei aina osaa muotoilla asiaansa selkeästi. Punkilla on alusta asti ollut hyvä ymmärrys siitä miten haluamme tuotetta ja brändiä markkinoida.

Punkin työnjälki on erinomaista ja olemme olleet kaikin puolin erittäin tyytyväisiä lopputuloksiin. He osaavat yhdistää tiukan ohjeistuksen, lisätä siihen oman ideansa ja tuottaa erittäin toimivan lopputuloksen.

Riippumatta siitä hakeeko uusia ja uraauurtavia ideoita tuottavaa vai brändiohjeistuksien mukaan toimivaa mainostoimistoa on Punk oikea valinta.


 

"HALUSIMME JOTAIN JOKA HERÄTTÄISI TUNTEITA, EIKÄ OLISI HAJUTONTA JA MAUTONTA DIIPADAAPAA."

"PUNKHELSINKI TEKI JUURI SEN!"

 

Anu Lång, Helsingin kaupunginkirjasto

Valitsimme Punkhelsingin koska halusimme käyttää kampanjassa hieman tavallisuudesta poikkeavaa markkinointiviestintää – jotain joka herättäisi tunteita, eikä olisi hajutonta ja mautonta diipadaapaa. Tarvitsimme ulkopuolisen arvioimaan ja kertomaan mihin asioihin kampanjassa kannattaa keskittyä! Punkhelsinki teki juuri sen!

Punkhelsingin väen kanssa työskentely oli kampanjan kohokohtia! Oikeasti opimme suunnitelmallisuudesta ja kampanjan rakentamisvaiheen ideoinnista erittäin paljon. Täytyy tunnustaa, että emme olleet osanneet ajatellakaan monia asioita, joihin punkin väki heti tarttui. He osasivat esittää oikeat kysymykset oikeaan aikaan ja näin kannustivat meitä  eteenpäin hankalissa kohdissa.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Punkhelsingin työnjälkeen! Kaikki materiaali on tullut ajallaan ja kaikkiin meidän esittämiin ideoihin on tullut vielä parempia vastaehdotuksia.

Käytä Punkhelsinkiä jos haluat tehdä asioita uudella tavalla, mutta et tiedä mistä aloittaa. Lupaan, ettet tule katumaan!