MIIA MÄKINEN, PELICAN SELF STORAGE

Kilpailutimme muutamaa toimistoa samaan aikaan Punkhelsingin kanssa. Punkin valitsimme, koska jo ensimmäisessä palaverissa oli tekemisen meininki ja hyvä fiilis. Ensituntuma oli, että tekijät ovat osaavia, mukavia tyyppejä, idearikkaita ja ottavat asiakkaansa huomioon. Ensituntuma osoittautuikin todeksi, kun yhteistyö alkoi.

Punkhelsingin kanssa on erittäin helppoa ja kivaa työskennellä. Yhteistyö ja yhteydenpito toimii erinomaisesti. Aikataulut pitää aina myös kaikissa kiireellisissä toimeksiannoissa. Työt tehdään aina, mutta ei liian vakavalla otteella vaan juuri sopivan rennolla meiningillä. Toimeksiannon tarkoitus löytyy aina vaikka toimeksiantaja ei aina osaa muotoilla asiaansa selkeästi. Punkilla on alusta asti ollut hyvä ymmärrys siitä miten haluamme tuotetta ja brändiä markkinoida.

Punkin työnjälki on erinomaista ja olemme olleet kaikin puolin erittäin tyytyväisiä lopputuloksiin. He osaavat yhdistää tiukan ohjeistuksen, lisätä siihen oman ideansa ja tuottaa erittäin toimivan lopputuloksen.

Riippumatta siitä hakeeko uusia ja uraauurtavia ideoita tuottavaa vai brändiohjeistuksien mukaan toimivaa mainostoimistoa on Punk oikea valinta.